elinsfamilj.blogg.se

Om mig och min familj, hur vi lever vår vardag

Ojojoj, det var inte igår..

Kategori: Allmänt, Mina barn, Om mig

Jag märker nu att det var inte direkt i går som jag bloggade. Anledningen till varför jag började blogga var för att få ut mina känslor och tankar som annars bara rör runt i mitt huvud. 

Mycket har hänt sedan sist. I sista inlägget skrev jag att E och M skulle få en lillebror. Det fick dem den 2 september 2018. 

(null)

Här har vi vår nyfödda lilla prinskorv. Han vägde 3560 gram och var 47 cm lång

(null)

Sedan dess har det som sagt gått en tid och han är idag 18 månader, 82 cm och väger 13,3kg

(null)

Jag har under den här tiden dessutom börjat studera till Lönespecialist och min plan var att ta examen nu den 14 maj 2020.

Livet tar ibland lite vändningar 

(null)

Den 24 April 2020 ska E, M och A få en lillasyster. Vilket betyder att jag fick skjuta på min examen lite då jag idag har haft en komplicerad graviditet med mycket sammandragningar och förvärkar från tidig vecka. 

Vi gick nyligen in i vecka 34 och det skickades nyligen en remiss om igångsättning då jag nu mår så dåligt av allt. Kan gå mer in på det här i ett annat inlägg. 

Men jag lovar att nu ska jag denna gång försöka att skriva lite mer och oftare om hur det är att ha snart fyra underbara små ungar som kan driva en till vansinne och fyra små ungar som man kan älska otroligt mycket på en och samma gång.

(null)


(null)

Kommentera inlägget här: